Vel grønan heimasíðulit Vel bláan heimasíðulit Vel gulan heimasíðulit Vel reyðan heimasíðulit Vel gráan heimasíðulit
 
Organisation

Virksomheden er organiseret således, at arbejdsformændene og bygningskonstruktørerne har ansvaret for byggeprojekterne. Bygningskonstruktørerne og sikkerhedsmedarbejdere sikrer kontrol og styring af projekterne sammen med økonomifunktionen. Vores projekter er spredt over Færøerne, med små projektkonterorer på arbejdspladserne og hovedkontor i Torshavn.
 

Der lægges vægt på, at alle medarbejdere ved hvilke krav og rettigheder hver enkelt har. Arbejdsformændene har, med henvisning til direktøren, ansvaret for de forskellige projekter og for, at medarbejderne har den fornødne kompetence til udøvelse af bygningsarbejderne. Der er klare procedurer indenfor alle områder og den økonomiske styring er god. Búsetur har en gennem alle årene haft en sund økonomi og er i dag en velkonsolideret virksomhed. Vi har tidligere udført byggeriprojekter i Danmark og påtager os gerne opgaver uden for Færøerne.
 

I bestyrelsen er: Eyðun Olsen, bestyrelsesformand, Sjúrður Holm, Durita Djurholm og Hallur Hansen. Aktionærer er: Sjúrður Holm, Hallur Hansen, Búi Holm, Bárður Johannessen og Durita Djurholm (se nedenfor).