Vel grønan heimasíðulit Vel bláan heimasíðulit Vel gulan heimasíðulit Vel reyðan heimasíðulit Vel gráan heimasíðulit
 
Kvalitet

Vi bestræber os på at udføre byggeri i højeste kvalitet i overensstemmelse med kundens ønsker. Uanset om det er en institution, virksomhed eller parcelhus, er det vores mål, at håndværket skal være særdeles godt, holdbart i mange år og samtidig skabe trivsel for de mennesker, der bruger det.
 

Kvalitetsbyggeri begynder med god dialog med kunden, fortsætter med en grundig forberedelse og slutter med udførelsen af godt og præcist håndværk ned til mindste detalje. Byggeriets kvalitet sikres ved overholdelse af skriftlige procedurer inden for alt fra bestilling af materiale, udvælgelse af underleverandører til opførelse, færdiggørelse og opfølning af projektet. Gældende bestemmelser indenfor byggeri overholdes, og kontrakter og aftaler laves for at sikre, at involderede parter ved, hvad samarbejdet indebærer.
 

Det er vores mål at fastholde og tiltrække de bedste medarbejdere. Byggeri kvalitet opnås bedst, når det udføres af højt motiverede og kompetente medarbejdere, derfor bestræber vi os på at have god kommunikation og en atmosfære, der fremmer motivation og trivsel for alle. God kommunikation er et af vores mærker, både for ansatte og kunder.